Activiteit

. 0

Try-outrepetitie Medewerkerskoor

20/04/2023

19:30

De Sterre
S2, Faculteitsraadzaal

Hou je van zingen, maar vond je nooit het juiste koor?
Hou je van zingen, en doe je dat graag met studievrienden of collega’s?
Hou je van zingen, en wil je daarnaast ook graag plezier hebben?

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op donderdag 20 april komen we graag samen voor een try-outrepetitie van het nieuwe personeels- en alumnikoor in wording van de Universiteit Gent! Voel jij je aangesproken als personeelslid of alumnus van de UGent? Dan ben je van harte welkom om samen met ons te komen zingen en te ontdekken of dit nieuwe koor iets voor jou is.

  • Om 19.30 u. openen we de deuren van de faculteitsraadzaal op campus Sterre in gebouw S2. Daar verwelkomen we jullie graag, slaan we al een eerste babbeltje en leren we elkaar alvast wat kennen.
  • Om 20 u. starten we met de repetitie: de stem wat opwarmen en dan vliegen we er meteen in. Koorervaring of muziek kunnen lezen is niet vereist, dus schrik niet als we je een partituur in de handen duwen, we helpen je wel!
  • Om 21.15 u. krijgen jullie van ons nog wat info over het koor en krijg je de kans om vragen te stellen. Eindigen doen we met een gezellig bar om alvast wat te verbroederen.

Om een idee te hebben van hoeveel partituren, stoelen en drank we moeten voorzien vragen we om je in te schrijven, graag voor woensdag 19 april: https://forms.gle/ynCLYN5XakuATkW76

Hopelijk mogen we jullie talrijk ontvangen!

P.S. kan je niet de hele avond komen, geen probleem, schrijf je in voor een bepaald deeltje en kom gerust af!