Nieuws

Toch opnieuw een sportnamiddag voor medewerkers

thumb image

Het bestuurscollege besliste op vrijdag 29/03 dat er dit en volgend jaar toch een sportnamiddag zal worden georganiseerd. Eerder werd beslist die af te schaffen in kader van de besparingen maar gelukkig is men daar nu op teruggekomen.

Dit jaar zal de sportnamiddag plaatsvinden op 12 september 2024 en volgend jaar terug in de Paasvakantie op 17 april 2025. Medewerkers die deelnemen of meewerken aan de sportnamiddag krijgen een halve dag
dienstvrijstelling.

De voorbije 20 jaren werd een sportnamiddag georganiseerd. Het aantal deelnemers steeg van +/- 1200 bij de eerste editie tot ongeveer 1650 in 2023. De editie 2020 werd geannuleerd wegens Covid-19.

Uit de diverse evaluaties is gebleken dat de sportnamiddag in bijzonder hoge mate wordt geapprecieerd. De verleende dienstvrijstelling voor alle deelnemers en vrijwillige medewerkers werd als een bijzondere extra stimulans ervaren.

De mogelijkheid om na afloop van de sportnamiddag deel te nemen aan een afsluitend evenement (catering + “After Sport Party”) wordt opnieuw aangeboden. In 2023 was dit afsluitend evenement opnieuw een groot succes en namen +/- 470 personeelsleden + 35 begeleiders deel.

2 reacties op “Toch opnieuw een sportnamiddag voor medewerkers

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *