Nieuws

Geef je welzijn een boost en ga zingen bij het medewerkerskoor

thumb image

10 maart 2023

Medewerkersinitiatieven

Tags:

Als je altijd al eens in een koor hebt willen zingen, ga dan zeker naar de try-outrepetitie van het nieuwe personeels- en alumnikoor van de UGent dat in de maak is!

Enkele enthousiaste UGenter’s hebben de laatste maanden nagedacht over het concept van een personeels- en alumnikoor en op donderdagavond 20 april 2023 kunnen jullie al eens first-hand komen ontdekken wie ze zijn. Je collega’s geven graag wat meer uitleg over hun visie en plannen en ze polsen ook graag naar de interesse bij jullie voor dit project.

Wie geïnteresseerd is om eens te komen meezingen, is welkom vanaf 19u30 op campus Sterre, gebouw S2, faculteitsraadzaal. Om 20u00 is er een leuke kennismakingsrepetitie en rond 21u15. is er een infomoment met aansluitend een drankje aan democratische prijzen. 😉

Ga dus gerust langs voor een fijne babbel achteraf, en/of zing een stukje mee! Om te weten hoeveel stoelen, partituren en drank best wordt voorzien, dien je je te registreren via de Google Form. Veel plezier!

3 reacties op “Geef je welzijn een boost en ga zingen bij het medewerkerskoor

 1. Beste collega’s,

  Dit idee klinkt zeer aanlokkelijk. Wanneer zou er gerepeteerd worden (want ik woon niet bepaald op wandelafstand van het werk) ?

  Mvg,
  Lies – PP02

 2. Heb je kennis van notenleer nodig of is het gewoon meer recreatief bedoeld? Samenkomen om het goed gevoel dat zingen geeft?
  Groeten
  Fanny

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *