Nieuws

Wie is deze maand ATP’er van de maand?

thumb image

21 mei 2021

Varia

Wie is deze keer ATP’er van de maand? De tip voor de ATP’er van de maand komt deze keer uit een ietwat onverwachte hoek.

Tijdens de Onderwijsraad (waar ik het ATP vertegenwoordig) zijn er zo af en toe van die momentjes dat je ogen wat zwaarder worden. Een middagdipje zeg maar. Zeker bij digitale bijeenkomsten is het een stuk moeilijker om fris en alert te blijven.

Gelukkig hebben ze dat ondertussen ook begrepen bij de Onderwijsraad en hebben ze halfweg een kleine pauze ingelast. Helaas tegen het einde van de vergadering verslapt je aandacht weer en word je slaperig.

Tegen dat de variapunten aan de beurt komen, zit je al half met je gedachten bij je aperitief. Iets wat zeker tijdens corona bij velen toch het lichtpuntje van de dag is geworden. Je persoonlijk terrasmomentje. Even genieten van dat zonnetje en wat mijmeren over waar op reis te gaan deze zomer… hé hoor ik daar nu iemand ATP zeggen?

Juist ik zit nog in de Onderwijsraad. 🙂 De studenten hebben nog een variapuntje over het ATP.

Wij zouden in naam van alle studenten graag alle ATP-medewerkers willen bedanken voor alles wat ze gedaan hebben om onderwijs voor ons mogelijk te maken het afgelopen pandemiejaar. Wij zijn jullie oprecht dankbaar, merci!

Ze hebben me gevraagd om deze boodschap aan alle ATP-medewerkers door te geven. Bij deze.

Mij hebben ze alvast even helemaal stil gekregen met hun appreciatie… en ik was meteen ook weer klaarwakker. 🙂

Jeroen Ongenae

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *