Nieuws

01/04/2021, 12u: ATP-gesprekkencyclus ipv evaluatie- en functioneringsgesprekken

thumb image

4 maart 2021

Medewerkersbeleid

Recent besloot de UGent om komaf te maken met de tweejaarlijkse functionerings- en evaluatiegesprekken en voortaan volop in te zetten op een permanente feedbackcultuur tussen leidinggevenden en ATP-leden. Maar wat betekent dat precies? Wat moeten we ons voorstellen bij die feedbackgesprekken? En zijn er dan helemaal geen evaluaties meer?

Dit – en ongetwijfeld nog veel meer – kom je te weten op 1 april. Dan is DPO-collega Beatrijs Baelde te gast bij de ATP-raad. Zij zal ons het nieuwe feedbackmodel toelichten en antwoord geven op al onze vragen daarover.

Iedereen welkom! Stuur de uitnodiging ook gerust door naar jullie leidinggevenden. Ook zij zijn van harte welkom in deze sessie.

Interesse om erbij te zijn? Schrijf je dan zeker in vóór 29 maart, zodat we je tijdig een link kunnen bezorgen naar onze digitale vergaderruimte.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *