Nieuws

20/02 ATP-dag

thumb image

2 februari 2021

Medewerkersinitiatieven

Vorig jaar lanceerden we op 20/02 de eerste ATP-dag. Ieder jaar opnieuw zullen we die dag met stip markeren op de kalender. Een dag om eraan te herinneren dat het ATP in zijn ondersteunende functie een schouderklopje verdient zoals iedereen uit alle geledingen dit verdient!

Je dankbaarheid uiten voor de geleverde prestaties van een collega is de beste vorm van waardering. ‘Dankjewel’ zeggen, is een mooie vorm van positieve feedback. Uit onderzoek blijkt dat het ervaren van dankbaarheid goed is voor je gezondheid en geluk. Zowel het geven als het ontvangen van een schouderklopje maakt je gelukkiger.

20/02 is dus het ideale moment om eens een extra mailtje of kaartje te sturen naar een collega of zelfs een kleine cadeautje om hem of haar eens extra te bedanken of in de bloemetjes te zetten.

Lees hier het verhaal over het ontstaan van de ATP-dag

4 reacties op “20/02 ATP-dag

  1. Ik vind persoonlijk dat Jochen Merlier dit jaar een bloemetje verdient. Zijn rol bij de organisatie van de on campus examens was voortreffelijk!

  2. Graag wil ik al mijn collega’s uit het secretariatenoverleg FPPW bedanken. Onze wekelijkse meeting (eerst via Starleaf en daarna via MS Teams) was telkens een welkome gebeurtenis bij het telewerken. Een oppeppertje waardoor je er weer een weekje tegenaan kon gaan. Thanks folks !

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *