Nieuws

Schuif op 12 februari vanaf 14u00 virtueel aan tafel met collega’s

thumb image

1 februari 2021

Medewerkersbeleid

Tags:

Het is nog even wachten vooraleer we onze collega’s opnieuw in de wandelgangen van de UGent zullen kunnen treffen. Om niet zo lang te moeten wachten om een babbeltje te slaan met voor jou bekende en onbekende collega’s, kan je op vrijdagnamiddag 12 februari langskomen naar de online meeting room die opgezet wordt voor informele gezellige babbels onder collega’s.

Vrijdagnamiddag 12 februari, vanaf 14 uur, Toucan-platform

  • Inloggen op het platform gaat snel en gemakkelijk. Een Google- of Facebook-account is wel vereist.
  • De link naar de onthaalruimte en eerste meeting room wordt in dit bericht geplaatst.
  • Er kunnen 150 deelnemers tegelijk in een meeting room zitten, en tot 16 deelnemers aan een gesprekstafel. Naargelang het totaal aantal aanwezigen zullen extra meeting rooms opgezet worden.
  • Je kan afspreken met collega’s en een tafel ‘markeren’ voor wie op zoek is naar je. Maar je kan evengoed gewoon rondlopen op het platform en aansluiten bij gesprekken onder collega’s die je misschien helemaal niet kent. Elkaar leren kennen, is steeds onderdeel van de interne UGent-events, en dat is ook online het geval.
  • Elke meeting room kan twee uur open staan. Einde van de twee uur? Geen probleem, je kan naar een andere of nieuw geopende meeting room doorschuiven. De modererende collega’s zullen dit tijdig aankondigen.
  • Einduur? Wanneer de laatste collega’s ‘naar huis’ willen gaan.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *