Nieuws

Ben jij gewapend voor 2021?

thumb image

4 januari 2021

Medewerkersbeleid

De UGent heeft in haar wapenkast alvast terug een heel arsenaal aan opleidingen waarmee je in 2021 goed gewapend ten strijde kan trekken.

Durf in jezelf investeren. Grijp je kans om jezelf te versterken, of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al jaren ervaring hebt. Of je nu sterker in je schoenen wil staan, efficiënter en effectiever met je tijd wil omgaan, aan je communicatieskills of UGent-gerelateerde skills wil werken of andere talenten wil aanscherpen? De UGent-vormingen brengen jou dichter bij je doel en helpen je een stap te zetten richting meer zelfvertrouwen, verrijking, en zelfontplooiing.

Verken hier al je mogelijkheden

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *