Nieuws

Bijscholing belangrijker dan ooit

thumb image

27 augustus 2020

Medewerkersbeleid

Tags: ,

In deze moeilijke tijden is het belangrijker dan ooit om ons bij te scholen. Onze wereld ziet er immers plots helemaal anders uit, met veel veranderingen en veel uitdagingen. Een wereld waarin universiteiten (terug) de weg moeten wijzen.

Laat je talenten tot volle bloei komen

Jouw talenten zijn cruciaal voor de UGent. Daarom begeleiden DPO-coaches je graag om jouw talenten te ontdekken en te ontplooien. Dat kan bijvoorbeeld via de webinars ‘Jouw realisaties ontdekken’, ‘Mijn loopbaan in perspectief’ of ‘Zelfleiderschap’.

Ben je leidinggevende?

Onze leidinggevende is zeer belangrijk voor ons welzijn. En ons welzijn is in deze moeilijke tijden belangrijker en fragieler dan ooit. Volg daarom als leidinggevende zeker de opleiding “Leiding geven aan een virtueel team” of “Coachen vanuit heldere verwachtingen”.

Communicatie in tijden van social distance

Communcatie is moeilijker geworden en tegelijk belangrijker. Je kan je hierin verdiepen via bijvoorbeeld de opleidingen ‘Effectief en constructief communiceren’, ‘Omgaan met conflicten’ of ‘Oplossingsgericht werken: wat wél’

Het volledige nieuwe opleidingsaanbod vind je op Apollo, tabblad Vorming

Samen UGent, samen op kop.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *