Nieuws

Beslissingen en verslagen Raad van Bestuur en Bestuurscollege

thumb image

2 juli 2020

RVB/BC

Hierbij de meest recente beslissingen en verslagen.

Raad van Bestuur

Beslissingen 30/06/2020

Uitgelicht

Corona-maatregelen: overzicht en regularisatie van afwijkingen op interne reglementen – ATP

ATP-reglement, art. 5

In het kader van de uitzonderlijke coronamaatregelen wordt de bepaling dat een 1-1 vervanging voor hetzelfde tewerkstellingspercentage dient te zijn tijdelijk opgeschort en kan het tewerkstellingspercentage hoger zijn, en kan de minimumtermijn bij een dringende en noodzakelijke vervanging van een tijdelijk afwezig personeelslid minder dan 6 maanden zijn.

ATP-reglement, art. 31

Wanneer er halverwege de stage- of evaluatieperiode een tussentijdse evaluatie volgt, kan de score “onbepaald” worden toegepast in het kader van de uitzonderlijke coronamaatregelen. Het geven van een score “onbepaald” bij een tussentijdse evaluatie is op zich geen reden om op het einde van de stage – of evaluatieperiode opnieuw de score “onbepaald” toe te passen.

ATP-reglement, art. 96

In het kader van de uitzonderlijke coronamaatregelen wordt de deadline voor functioneringsgesprekken opgeschoven van 30 juni naar 30 september.

ATP-reglement, art. 114

In het kader van de uitzonderlijke coronamaatregelen kunnen remediëringstrajecten ten gevolge van negatieve evaluaties worden opgeschort.

Reglement inzake verlof voor loopbaanonderbreking voor ATP-leden, bezoldigd ten laste van de werkingsuitkeringen, art. 3

In het kader van de uitzonderlijke coronamaatregelen hebben stagedoende personeelsleden wel recht op verlof voor loopbaanonderbreking, voor zover dit corona-gerelateerd is. Eventuele opname van het corona-ouderschapsverlof werkt, net als overige verloven die gecumuleerd meer dan tien werkdagen belopen, opschortend, conform artikel 30 ATP-reglement.

 

Bestuurscollege

Beslissingen 19/06/2020

Uitgelicht

Samenstelling van het Onderwijskwaliteitsbureau

Onze ATP-geleding wordt van september 2020 – juli 2024 vertegenwoordigd door Anne Magherman (GE) en Tine Lievrouw (WE).

Beslissingen 29/05/2020

Verslag 29/05/2020

 

Alle beslissingen en verslagen van de UGent vind je via https://docs.ugent.be 

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *