Nieuws

UGent gaat meer (ATP) inzetten op EU-onderzoeksfinanciering

thumb image

7 mei 2020

RVB/BC

Omdat er nog groeimarge is voor het binnenhalen van Europese onderzoeksfinanciering heeft de UGent een Europees actieplan opgesteld waarbij onder andere UGent EU-accountmanagers en EU-projectmanagers zullen aangeworven worden om een betere ondersteuning te kunnen bieden bij projectaanvragen en de opvolging van toegekende projecten. Op die manier zal een groot deel van de administratie / randwerk uit handen genomen worden van professoren en onderzoekers.

Meer over dit Europese actieplan lees je op de nieuwssite van de UGent. De verwijzingen naar de vacatures in dat artikel zijn wel niet meer geldig want ondertussen zijn de vacatures afgesloten en het selectieproces is bezig. Indien er in deze eerste ronde niet voldoende geschikte kandidaten zijn, worden de vacatures opnieuw opengesteld.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *