Nieuws

Heb jij goede apparatuur om te telewerken?

thumb image

Telewerken is momenteel de norm. Daarom vragen we ons af in welke mate iedereen hiervoor de juiste apparatuur heeft. Door deel te nemen aan deze korte bevraging van 30 seconden help je ons om hierop een beter zicht te krijgen. Merci!

Hier kan je deelnemen aan deze korte bevraging

Vergeet op het einde niet op de knop ‘afsluiten’ te klikken.

2 reacties op “Heb jij goede apparatuur om te telewerken?

  1. Hoi Jeroen,

    Gezien mijn oude laptop toch wel gedateerd raakte en ik in de toekomst af en toe wil blijven telewerken, heb ik geïnvesteerd in een degelijke desktop met een groot scherm. Om ook nog mee te kunnen zijn bij het video-vergaderen heb ik na lang zoeken en wachten ook nog een microfoontje en een webcam aan de haak kunnen slagen (ttz ik kan momenteel een webcam lenen van vrienden in afwachting van de levering van de door mij bestelde).
    Telewerken lukt dus vrij aardig maar ik zal toch blij zijn als we terug naar kantoor kunnen komen werken. Af en toe thuiswerken is best fijn en handig maar als het de norm is, vervaagt de grens tussen thuis en werk en dat werkt op de duur verwarrend. Zoveel mogelijk de werkuren van vroeger aanhouden helpt hier wel bij. Gelukkig lopen er hier thuis enkel volwassen zonen rond die zelf digitale lessen, vergaderingen enz hebben. Chapeau voor telewerkers met kleine pagaders in huis.

  2. Na enige tijd heb ik toch een laptop van UGent ter beschikking gekregen. Met mijn eigen laptop lukte het niet om bvb op Apollo te geraken. Ik vind het vervelend om geen printer ter beschikking te hebben. Een ganse dag op een laptopscherm kijken is niet evident en sommige zaken overloop ik liever op papier. Ik ben er ook van overtuigd dat ik niet in de juiste zithouding werk. Het gebrek aan contact met collega’s en studenten weegt door want dat was 1 van de belangrijke taken in mijn job. Nu is het vooral eenzaam en ééntonig.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *