Nieuws

Een handige Excel om te berekenen hoeveel ATP’ers minstens in je vakgroepraad moeten zetelen

thumb image

Een medewerker van DPO heeft een handige Excel gemaakt die via een formule automatisch berekent hoeveel stemgerechtigd ATP er theoretisch minstens in je vakgroepraad moet zetelen. Let op dit is een tool om te berekenen hoe de vakgroepraad theoretisch kan samengesteld worden. De exacte samenstelling dient besproken te worden op de vakgroepraad. Vakgroepen kunnen trouwens ook kiezen voor een ruimere samenstelling. De tool berekent enkel de theoretische minimumsamenstelling.

Handige Excel

Het volledig vernieuwde vakgroepreglement vind je hier.

Of als je liever een korte samenvatting van het reglement leest.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *