Nieuws

ATP van de Farmacie participeert!

thumb image

Het ATP van de faculteit farmaceutische wetenschappen organiseerde een ATP-bevraging. Op basis van de resultaten hebben ze hun acties en strategie richting gegeven.

Zo werd er ondertussen gestart met een lezingreeks waarbij medewerkers voor hun collega’s een bepaalde topic komen toelichten. In september werd de spits afgebeten door ATP-vertegenwoordiger Izet Karalic met zijn lezing over  ‘Darmen, onze tweede hersenen’. De volgende lezing, kort na nieuwjaar, is “Hoe werken gelukshormonen” door professor Serge Van Calenbergh. Zo hopen ze een gezonde mix en interactie tussen de verschillende geledingen tot stand te brengen. Het is wel de bedoeling dat de lezingen zoveel mogelijk door ATP-ers zelf gegeven worden.

Ook zullen actiegroepen opgericht worden over beweging, administratieve tips & tricks, duurzaamheid, tips & tricks PMGE en techniek & instrumentarium. En verder komt er een jaarlijks facultair ATP-event.

En in samenwerking met Ineke Imbo en Lena De Cock worden er na nieuwjaar middagsessies pilates georganiseerd. Alles over sport tussen de middag vind je trouwens hier.

Goe bezig daar aan de faculteit farmacie!

 

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *