Nieuws

Warmste Week – Warmste Brand: Laat je niet ver(r)assen door brand!

thumb image

19 november 2019

Medewerkersinitiatieven

Wist je dat het vanaf 1 januari 2020 verplicht is om rookmelders in huis te hebben?

Daarom verkopen wij, Bart Goossens en Jeroen Ongenae, in kader van de Warmste Week kwaliteitsvolle rookmelders ten voordele van de Stichting Brandwonden en dit tegen een zeer scherpe prijs. De winst van deze actie gaat integraal naar de stichting.

Per rookmelder doneer je minimum 2 EUR.

Je kan je rookmelders bestellen op  www.warmstebrand.ugent.be

Op die manier willen we enerzijds mensen stimuleren rookmelders te installeren en zo hun gezin en zichzelf te beschermen tegen brand.  En anderzijds willen we op die manier de Stichting Brandwonden steunen zodat mensen met brandwonden op een correcte manier verzorgd kunnen worden en een waardig leven kunnen leiden.

Een brand is immers vlugger gebeurd dan je denkt. Stichting Brandwonden verzorgt dagelijks mensen met brandwonden in meerdere centra en deze zorg is niet gratis.

De stichting wil slachtoffers van brandwonden en hun familie helpen om hun plaats in de maatschappij terug in te nemen door het verlenen van o.a. financiële steun.

Daarnaast voert de stichting een intensief preventiebeleid dat er moet voor zorgen dat er zo weinig mogelijk slachtoffers vallen. In dit kader werd een interactief preventieprogramma ontwikkeld waarin de belangrijkste aspecten van brand- en brandwondenpreventie vervat liggen.

Meer informatie op www.warmstebrand.ugent.be

De actie loopt tot 20 december 2019 en de levering zal gebeuren begin 2020 op de verschillende campussen van de UGent en indien gewenst per post.

Warme groeten

Jeroen Ongenae en Bart Goossens

– met de steun van het Facilitair Bureau en de ATP-raad –

 

 

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *