Nieuws

Doe jij ook mee aan de Warmste Week?

thumb image

Van 18 tot en met 24 december gaat Vlaanderen weer voluit voor het goede doel met De Warmste Week van de VRT. Elk jaar tonen ook heel wat UGent’ers zich van hun warmste kant tijdens deze solidariteitsactie. Helemaal nieuw is dat je dit jaar ook een goed doel van de UGent kan steunen met jouw actie.

Registreer hier je of jullie actie

Kies voor CRIG-fonds

De UGent wil samen met alle UGent’ers het Cancer Research Institute Ghent of kortweg CRIG steunen tijdens de Warmste Week. CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen voor sneller en efficiënter onderzoek. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs, om kankerbehandelingen te verbeteren en zo de levensverwachtingen te vergroten.

Meer weten over CRIG?

Meedoen en een Warmste Denker worden?

Wil je een actie opzetten ten voordele van het CRIG-fonds? Super! Registreer je actie en de UGent promoot jouw initiatief via één van de UGent-kanalen om je actie extra in de kijker te zetten.

Registreer hier je of jullie actie

Een overzicht van de reeds geregistreerde acties vind je hier.

Meer info?

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *