Nieuws

UGent verlaat Het Pand

thumb image

3 november 2019

Varia

De gebruiksovereenkomst met de Regie der Gebouwen waarbij UGent het Pand kosteloos mag gebruiken loopt af op 31/12/2023. De Regie der Gebouwen heeft aangegeven dat ze de overeenkomst wel wil verlengen, maar niet aan de huidige condities. Een nieuwe gebruiksovereenkomst zou de UGent ca 550.000 EUR per jaar kosten. De UGent heeft beslist om de overeenkomst niet te verlengen.

Het congrescentrum zal verhuizen naar campus Aula en het restaurant naar campus Rommelaere. Deze verhuis zal ten vroegste gebeuren in 2025 omdat zowel campus Aula als Rommelaere eerst grondig gerenoveerd dienen te worden.

Reactie op “UGent verlaat Het Pand

  1. Beste,
    Jammer dat we dit via dit kanaal dienen te vernemen.
    De Afdeling Internationalisering en Afdeling Ontwikkelingssamenwerking nemen ook een belangrijke invulling in van Het Pand. Werd er ook besproken wat er met deze afdelingen is gepland op termijn?

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *