Nieuws

Wist je dat DICT een ‘Helpdesk On The Road’ heeft?

thumb image

5 oktober 2019

Varia

Iedere dinsdag en donderdag (10u tot 12u) kunnen medewerkers en studenten zonder voorafgaande afspraak langskomen in de Foyer van het UFO. Helpdesk on the Road is ook elk jaar aanwezig tijdens de Welcome Days in het UFO.

Daarnaast worden bij het begin van het academiejaar op verschillende locaties, in overleg met bv. een vakgroep, Helpdesk on the Road sessies georganiseerd. Deze zijn specifiek gericht op het helpen van nieuwe studenten bij het verkrijgen van UGent-netwerktoegang (bv. Eduroam op de eigen laptop) en de installatie van UGent-toepassingen (bv. installatie Citrix voor Athena, studiedocumenten in de cloud, e-mail via gsm, enz.).

De al geplande data voor studenten dit jaar zijn:

  • 25 september, 13u tot 17u, Student Kick Off Sint-Pietersplein
  • 10 oktober, 11u tot 14u, KCGG UZ K3
  • 16 oktober, 11u tot 14u, KCGG UZ K3

Meer weten over Helpdesk on the Road? Surf naar http://hotr.ugent.be/

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *