Nieuws

Budget goedgekeurd voor alvast 5 ATP-vlinders

thumb image

28 augustus 2019

Done - Medewerkersbeleid - RVB/BC

Tags:

Op de Raad van Bestuur van juli werd alvast budget goedgekeurd voor 5 ATP-vlinders. In de toekomst is het de bedoeling dat dit uitgebreid zou worden naar 15 vlinders.

ATP-vlinders zijn flexibel inzetbare administratieve of technische medewerkers in functieklasse B of C. De vlinders vervangen ATP-medewerkers die bijvoorbeeld omwille van ziekte of zwangerschap langere tijd afwezig zijn. Ze kunnen ook inspringen bij piekbelasting. De vlinders zijn centraal verankerd maar kunnen zowel centraal als op facultair niveau ingezet worden.

De vlinders krijgen een contract van onbepaalde duur of zijn aangesteld als statutair medewerker. Op termijn en na evaluatie van het project kan overwogen worden om ook vlinderfuncties op A-niveau te creëren.

Het volledige vlinderkader vind je hieronder. Er werd wel nog een amendement goedgekeurd dat nog niet werd aangepast in dit document. Het amendement stelt dat geen enkele campus mag uitgesloten worden.

Document vlinderkader

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *