Nieuws

ATP-acties volgend op resultaten welzijnsenquête

thumb image

Op de Raad van Bestuur van januari 2019 werd beslist dat welzijn van medewerkers vanaf nu dient opgenomen te worden in de beleidsplannen van faculteiten en directies.

Faculteiten hebben ondertussen ook dezelfde vraag gesteld aan de vakgroepen.

Binnen verschillende faculteiten en vakgroepen hebben al verschillende ATP-medewerkers initiatief genomen om met voorstellen te komen.

Als je binnen jouw vakgroep, faculteit of directie het welzijn wil verbeteren dan is nu het moment om in actie te komen met je ATP-collega’s.

De specifieke cijfers voor ATP van je faculteit of directie kan je opvragen bij de decaan van je faculteit of bij de directeur van je directie.

Vragen? Contacteer ons.

Veel succes!

 

Reactie op “ATP-acties volgend op resultaten welzijnsenquête

  1. we zouden sport onder de middag kunnen promoten op de verschillende campussen naar het voorbeeld van het UZ (kan de sportdienst hier op inspelen?), een ATP aanspreekpunt welzijn kunnen hebben (ZAP aanspreekpunt misschien een drempel), teamcoaching (anders dan teambuilding) op werkniveau: hoe werk je in team, wat zijn de kwaliteiten, valkuilen, hoe kunnen we complementair zijn, hoe wordt ieders talent maximaal ingezet, ….Dit kan ook individueel bekeken worden. Loopbaancoaching aan de ugent is vaak als de mensen al vast zitten, beter preventief werken. Belangrijk is om mensen gemotiveerd te krijgen en te houden, hierop inzetten is dus heel belangrijk.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *