Nieuws

Fiets jij met een speed pedelec?

thumb image

19 maart 2019

Done - Duurzaamheid - Mobiliteit

Tags: ,

Om andere collega’s te informeren over de speed pedelec willen we graag een moment organiseren waarbij we verschillende gebruikers van zo een fiets bijeen brengen met hun fietsen om op die manier andere collega’s de kans te bieden om meer te weten te komen over de fiets en het gebruik ervan en misschien zelfs eens de fiets te testen. We zouden dit graag organiseren op campus Sterre op 25 april rond 12u30, in de omgeving van S5. Het hoeft niet langer dan een uur te duren.

Ben je bereid om mee te werken aan een dergelijk infomoment laat ons dan iets weten via mobiliteit@ugent.be zodat we jou kunnen contacteren om verder af te spreken.

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *