Nieuws

Heb je een idee voor administratieve vereenvoudiging?

thumb image

16 maart 2019

APPministratie

Tags:

Sinds een jaar is er een meldpunt administratieve vereenvoudiging aan de UGent: UGent Verlicht. Alle personeelsleden en studenten kunnen een suggestie tot administratieve vereenvoudiging doen via het meldpunt.

‘UGent Verlicht’ wil de UGent én alle UGent’ers verlichten van administratieve ballast zodat er meer tijd én energie vrijkomt voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening. De eerste stap is het meldpunt voor administratieve vereenvoudiging.

Ondertussen werden de meldingen van het 1e jaar gebundeld in een rapport.

Alle meldingen zijn welkom, van kleine zaken zoals een taalfout in een automatisch gegenereerde e-mail of een broken link op een website, over ontbrekende rapporten in sommige UGent-toepassingen, suggesties voor bijkomende IT-ondersteuning voor bepaalde processen, tot en met ganse proceswijzigingen.

Alle meldingen zullen bestudeerd worden, en indien mogelijk zullen ze ook uitgevoerd worden. Wie een melding doet wordt op de hoogte gehouden van het vervolg. Via de personeelsnieuwsbrief en studentennieuwsbrief zullen alle UGent’ers regelmatig info ontvangen over de stand van zaken van ‘UGent Verlicht’.

Uiteraard houden we je ook op de hoogte via onze nieuw participatieplatform voor ATP!

Doe hier alvast een voorstel voor administratieve vereenvoudiging.

Nog meer weten? Neem een kijkje op de webpagina van UGent Verlicht.

Reactie op “Heb je een idee voor administratieve vereenvoudiging?

Reageer hier...

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *